Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Kookboek "amerikaans"

Zien ook mijn artikel: Nasi of bami speciaal …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Aziatisch

Spareribs hebben meestal 13-14 ribben. Bestel ze van te voren bij de slager, zodat je zeker bent van mooi vers vlees. Ingevroren kan ook, maar vers is in dit geval beter. Probeer liever niet de bereidingstijd te versnellen door de spareribs te koken of op een hoge temperatuur te bereiden, dat gaat echt ten koste van de malsheid. Just keep it "low & slow!" In de USA worden de spareribs vaak eerst met een "dry rub" (kruidenmengsel) of "wet rub" (marinade) gemarineerd en vervolgens langzaam gaar geroosterd. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Amerikaans
Top