Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

zoet en vol van smaak deze speklapjes anders …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Aziatisch

Makkelijkste saus ooit! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Multi-cultureel

Onze "verjaardags" favoriet. …  Lees verder »

? 1 kleine rookworst (grof of fijn) ? 20 g boter ? snufje peper ? 250 g snijbonen ? ? dl melk ? 500 g aardappels ? snufje zout ? 1 pot witte bonen (grote) …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Goedkoop en snel

Een lekker makkelijk te maken sladressing …  Lees verder »

Een lekkere vegetarische soep die binnen een half uur op tafel staat. Met een aardappeltje erin tover je de soep om in een maaltijdsoep. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Goedkoop en snel

Niet te veel werk, maar een verrukkelijk resultaat! Door de citroenzest is het niet zo zoet als het lijkt. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Engels

Een heerlijke, licht pittige, kruidige kruidenboter. Volgens mijn familie: de lekkerste kruidenboter ooit! Makkelijk en snel zelf te maken. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Een heerlijke Indische stoofpot. Een top-recept! Lekker als onderdeel van een rijsttafel, maar ook heel erg lekker als hoofdgerecht. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Indonesisch

Een recept van BBC, maar ik heb het naar eigen smaak aangepast. Je kunt ook cippolataworstjes gebruiken, maar neem er dan een paar meer. Ik gebruikte de tomatenstukjes met italiaanse kruiden van de Plus . Ik ga het ook proberen in de slowcooker. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Engels

De lente komt eraan daarom een taart met een zonnetje! Een koude taart dus makkelijk tevoren te maken. Kan ook goed als onderdeel van een buffet. …  Lees verder »

Als je liefhebber bent van wild kun je het seizoen een beetje rekken door het een en ander in de diepvries te doen. Zo heb je altijd wat lekkers op voorraad als het in de winkels niet te verkrijgen is. Het wildseizoen is relatief kort dus je moet je slag slaan als de tijd daar is. En zeg nou zelf wat is er nou lekkerder dan zon stoofpotje van wild, daar zit toch veel meer smaak aan dan gewoon vlees. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Europees

* 8-10 stuks appels (goudrenet of elstar) * 2 theel kaneelpoeder * 2.5 dl appelsap * 15 gr boter * 5 theel bruine suiker * 1/2 stuks vanillestokje * 1 eetl schenkstroop * 50 gr geschaafde amandelen …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Gerecht gemaakt van afval, meegenomen uit zuid-afrika en lekker voor op brood …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Afrikaans

Gezellig om te maken.Heerlijk om het te eten ! …  Lees verder »

'Wild eten in de Achterhoek'.Al jaren bekend in 't land,geen wonder want het gevarieerde landschap van deze mooie streek van ons land biedt vele mogelijkheden op dit gebied.Van oudsher komt er veel wild voor en daardoor weten de koks uit deze streek om te gaan met de vele mogelijkheden van de bereiding van wild. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Regionaal

Een superlekkere stoofpot uit de Italiaanse keuken, anders dan je gewend bent maar echt een aanrader! …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Italiaans

Dit Balkangerecht, boordevol groente, smaakt zowel in de zomer als in de winter heerlijk. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Joegoslavisch

Deze kippenbouten met rozemarijnjus uit zijn een heerlijke traktatie voor het hele gezin. Dit recept komt uit Smult 9 (september 2015), benieuwd naar meer? Kijk op www.smult.nl voor previews en de recentste aanbiedingen » …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands
Top