Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Kookboek "Hoofdgerechten"

Een heerlijke maaltijdsalade …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Europees

Een heerlijk en gezond hoofdgerecht met makreel en veel groenten. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vis

Een lekker hoofdgerecht met spaghetti en makreel. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Vis

Een lekkere pasta voor het diner. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vis

Een heerlijke frisse lunch met makreel …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Vis

Een heerlijke frisse salade om in de zomer van te smullen. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Wereld

Een heerlijke hartige taart met sardientjes en spinazie. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Vis

Lekker hoofdgerecht met zalm …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Heerlijj gevulde paprika's met een verrassende zalmragout. …  Lees verder »

Kijk voor meer heerlijke recepten met vis in blik op www.visopzijnbest.nl …  Lees verder »

Kijk voor meer heerlijke recepten met vis in blik op www.visopzijnbest.nl …  Lees verder »

Kijk voor meer heerlijke recepten met vis in blik op www.visopzijnbest.nl …  Lees verder »

Kijk voor meer heerlijke recepten met vis in blik op www.visopzijnbest.nl …  Lees verder »

Aardappel schijfjes, ui, tomaat, jalapenos, creme fraiche, strooikaas en tonijn …  Lees verder »

- 500 g tonijn uit blik op water - 250 g ricotta - blik tomatenblokjes - 1 teen knoflook, fijn gehakt - 1 takje tijm - 1 aubergine, in plakken van 1 cm - 50 g geraspte pecorinokaas/ andere pittige kaas - …  Lees verder »

7 plakjes deeg voor hartige taart (diepvries), ontdooid / bloem om uit te rollen 250 g ricotta ┬? bol mozzarella, in stukjes 1 el Proven├žaalse kruiden 500 g stevige trostomaten, in plakken 1 teentje knoflook, uitgeperst 3-4 el olijfolie 1 blikje John West Tonijnstukken met een vleugje water (a 60g, verpakt per 2) 1 blikje John West Ansjovisfilets in olijfolie (50 g), uitgelekt 12 olijven, ontpit bakpapier …  Lees verder »

600 g krieltjes (in de schil) 25 g peterselie, steeltjes verwijderd 2 teentjes knoflook, gepeld ┬? tl gemalen komijn 3 el citroensap 75 ml olijfolie + 2 el 1 grote venkelknol, in reepjes 1 gele paprika, in stukken 2 blikjes John West Tonijnstukken in water (├á 185 g), uitgelekt 12 zwarte olijven, ontpit …  Lees verder »

Kijk voor meer heerlijke recepten met vis in blik op www.visopzijnbest.nl …  Lees verder »

Top