Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

4 kipfilets a ca. 100 gram * 40 gram boter of margarine * 100 gram ontbijtspek * 1 grote ui * 1 bakje champignons a 250 gram * 1 pak gekoelde aardappelpartjes a 750 gram * 1 pak Franse groenteschotel a 450 gram (diepvries Iglo) * 2 theelepels Franse tuinkruiden (Silvo) * zout, peper. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

- 250 gram pompoenvruchtvlees zonder schil en geraspt - 150 gram suiker - 150 gram bloem - 100 gram gemalen walnoten - 50 gram honing - 4 eieren - 1 theelepel bakpoeder - 1 zakje vanillesuiker - snufje zout - poedersuiker …  Lees verder »

De enige echte Italiaanse risotto met paddestoelen. Makkelijk te maken en echt superlekker! Ik koop altijd gedroogde porcini (eekhoorntjesbrood) bij een delicatessenzaak of Italiaanse traiteur. Die laat ik altijd even weken op lauw water. Het vocht kan je gewoon aan de risotto toevoegen. Het maakt je risotto zoveel lekkerder! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

2 uitjes - 2 kleine eieren - 30 gram boter of margarine - 20 gram bloem - 4 eetlepels geraspte kaas - 2 dl melk - zout - peper  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Een heerlijk, luchtige soufflé die extra lekker smaakt door de geraspte kaas. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Een van onze lievelings recepten uit de allerhande …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

1/2 broccoli 500ml groentebouillon (los 1/2 groentebouillonblokje op in 1/2L kokend water) 3 eetlepels room peper en zout Gandaham …  Lees verder »

Maak de mousse ruim van te voren, dan wordt hij stevig en smeuïg. Deze glaasjes romige avocadomousse met citroen en verse kruiden zijn zowel subtief als eenvoudig. Ook super leuk als amuse. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans
Top