Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Kookboek "Nederlands"

Komt uit het BlueBandboek, maar ik wil het jullie niet onthouden. Het is zalig. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Hongaars

Een heerlijke bal gehakt, die ikzelf nooit zo krijg als wanneer mijn moeder ze maakt! …  Lees verder »

Basisrecept gehaktbal Gevulde kalfsgehaktballen met tijm Broodje bal Pikante feestballetjes …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

1 eetlepel olie - 125 gram magere spekreepjes - 1 rode paprika - 2 theelepel karwijzaadjes - 750 gram geschaafde witte kool - 2 zakjes Maggi Puree voor Stamppot - 1 runderrookworst  …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Hongaars

2 kilogram postelein zout ongeveer 20 gram aardappelmeel boter aroma  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Mijn eigen variant van de in onze streek bekende stamppot snijbonen …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

1 eetlepel olijfolie 1 ui 1 blikje tomaten ½ appel 125 ml appelazijn 1 theelepel zout 50 gram suiker Peper 2 theelepel mosterd 3 braadworsten Currypoeder  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Duits

800 gr. pastinaak;800 gr. aardappels;5 lente-uitjes; 1 rookworst;100 gr. ontbijtspek/spekjes;75 gr. geraspte kaas; 3 eetl. selderij;½ ltr. melk;50 gr. boter; peper en zout. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Verschillende recepten geprobeerd maar zo vinden wij deze echte Hollandse Erwtensoep het lekkerst. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

In de familie doorgegeven oud Hutspotrecept zoals mijn overgrootmoeder het al maakte. Door de bruine bonen komt het in de buurt van het oorspronkelijke Spaanse hutspotrecept. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Pastinaak heeft een anijs achtige smaak en past uitstekend bij wortel en aardappels.  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Het is de moeite waard om je best te doen paardenvlees te kopen voor dit verrukkelijke recept. Het is onze favoriete hachee. Je kunt natuurlijk ook rundvlees nemen, maar dan wordt het weer een 'gewone' hachee. …  Lees verder »

2 kg. aardappelen 2 ons roomboter 1 kop lauwe vollemelk peper zeezout nootmuscaat …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Aardappel pannenkoeken -------------------------------------------------------------------------------- Ingrediënten: 1 kg rauwe aardappelen 2 grote eieren 30 gram bloem of paneermeel peper en zout flink mespunt nootmuskaat 1 theelepel gedroogde peterselie Bereiding: Schil de aardappelen, rasp ze en doe ze in een kom. Voeg de eieren, bloem en andere ingrediënten toe. Maak het vet in de koekenpan heet en laat er voldoende van het beslag inlopen voor een dun pannenkoekje. Bak het pannenkoekje aan beide zijden bruin en knapperig; niet te snel, want dan zijn de rauwe aardappelen nog niet gaar. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Regionaal
Top