Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Na een hele dag druk in de weer te zijn geweest kom ik aan bij mijn koelkast om tot de ontdekking te komen dat ik eigenlijk geen ingredienten voor een van mijn standaard gerechten in huis heb. Nou dat werd dus even uitpluizen wat ik nog had en wat wel en niet samen kon, maar veel keus was er niet. ik had nog twee bakjes tauge in de koelkast, tweederde van een zak spruiten in de vriezer en nog wat blikjes met gepelde tomaten. Veel keus was er niet dus.. naja daar ging ik dan, ik heb alles bij elkaar gegooit en het resultaat valt zeker niet tegen. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vegetarisch

Deze Spaanse visstoof is heerlijk met gremolata en een geroosterd broodje om mee te dippen!  …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Spaans

Heerlijk, sliptong op deze manier klaargemaakt met smeuïge mosterd-peterselieboter en puree. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Normaal is pain perdu het franse wentelteefje, dit is echter de hartige variant , een opgerolde tosti maar dan ff anders. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Wij eten asperge , zoals de meesten denk ik, gewoonlijk met gekookte ham, gesmolten boter en een eitje. Op deze manier klaargemaakt krijg je ook verrukkelijke asperges. Dit kan overigens ook met groene asperge. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Ben je dol op lasagne? Probeer deze variant met vis eens!    …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Deze lasagna is een zeer smakelijke variant op de klassieke lasagna. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Italiaans

Traditie in letterlijk een nieuw jasje! Leuk om te maken en leuk om te zien! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Europees

Ik weet het, er staan al heel veel lasagne recepten op SW. Maar deze vinden wij zo lekker dat ik het graag deel. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

Gruyere is niet alleen heerlijk in de kaasfondue maar ook heerlijk tussen je tosti. Met bospaddenstoelen en een beetje rozemarijn maak je een echte tosti-'deluxe'!  …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Wereld

Smullen! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Aziatisch

Het is diepe herfst, de dagen zijn korter door de wintertijd en de kou doet zijn intrede. Dan krijgen steeds meer mensen trek in stevige kost. Voor de verandering heb ik dit stoofje bedacht met Hollandse bruine bonen. Door de andere smaakmakers erbij echt super, super lekker en heel erg gezond. Dit gezonde stoofje staat binnen een half uur dampend op de tafel. Geef er gegaarde witte rijst bij en maak er op je bord een pilav van. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Wij zijn niet echt dol op broccoli als groente. Meestal gebruik ik broccoli voor een lekkere soep. Tot we bij mijn broer deze heerlijke broccolischotel aten. Nu zelf gemaakt en er weer heerlijk van gesmuld. Ook een heerlijke ovenschotel voor kinderen. Die zijn er dol op. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Er bestaan veel ovenpasta's, maar op internet kon ik niet de pasta vinden die ik wilde maken. Dus dan verzin je gewoon zelf de ingredienten toch? Ik heb natuurlijk wel inspiratie via internet opgedaan, maar deze variant kun je alleen hier vinden (en op https://lapiep.blogspot.nl/) 😊 Vooral het hardgekookte ei er in geeft een aangename verrassende smaak 😃 …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Europees

La Place heeft het zelf openbaar gemaakt.  …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Internationaal

Ongetwijfeld gaan er door de weersvoorspelling weer heel wat BBQ,s aan dit wk-end . en terecht! , dit is een soort bbq amuse, het maakt je hongerig en dorstig, de perfecte start voor het grill seizoen . …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Amerikaans

Met een aantal vrienden hebben we een eetclub. De laatste keer kregen we bij een vriendin als hoofdgerecht dit verrukkelijke stoofpotje voorgeschoteld. Ik kon er echt niet van af blijven. De smaak was werkelijk verrukkelijk. Toen ik het recept vroeg bleek het een recept uit Allerhande te zijn. En zo gemakkelijk te maken. Je hoeft het vlees niet eens aan te braden. Afgelopen week - toen ik veel eters had - o.a. dit recept klaargemaakt. En? Je raadt het al. Ook zij vonden het zo lekker dat ik het recept ook weer heb doorgegeven. Volgende keer maak ik het in mijn slowcooker. Misschien nog lekkerder? …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Heb lang gezocht naar een recept die precies zo smaakt als de heerlijk zoete tomatensoep bij de chinees ,na wat aanpassingen kan ik oprecht zeggen dat die er erg naar smaakt (moeten wel alle ingredienten worden toegevoegt..)enige verschil is dat ik er een maaltijdsoep van heb gemaakt(lekker dikke soep dus)en het lekker makkenlijk is voor b.v in het weekend. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Chinees
Top