Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Kookboek "Hoofdgerechten Vlees"

Echt een top cordon blue zoals ze horen te zijn. Vol van smaak, krokant en mals. De gerookte paprikapoeder en de kaaskeuze geven veel extra smaak. Super snel te maken en super lekker. Nooit die voorgegaarde rommel in de super kopen want die smaken naar niets. Maak ze zelf en ze zijn zoveel lekkerder! Enne niet te lang bakken want het vlees moet mals blijven. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Heerlijke spruitjes schotel op de oven... zelfs als je niet van spruitjes houd moet je deze hebben geprobeerd... want het zal zeker je mening veranderen... kijk ook eens op mijn website voor meer lekkere recepten.┬áhttp://www.puur-eten-leven.nl/ …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Schnitzels op Siciliaanse wijze. Het recept is afkomstig uit de Traditionele landelijke keuken van Sicilie. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Heel erg lekker deze romige, herfstige, smaken verstopt binnen in een gehaktbrood. De bovenlaag is krokant door de gebakken uitjes. Deze staat garant voor een hemelse smul orgie aan tafel want alles gaat op Eet dit op een donkere koude dag samen met gebakken aardappels. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Internationaal
Top