Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Kookboek "aziatisch"

De enige echte Chinese loempia van Mingfang Wang van Restaurant de Chinese Muur in Hilversum. Mingfang Wang heeft 12 jaar gewerkt in het Chinese restaurant van haar broer, toen hij overleed erfte zij het restaurant die zij later weer heeft doorverkocht aan haar tante. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Chinees

Beter dan de chinese restaurant …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Chinees

De kipfilet gemarineerd in mijn eigen gemaakte teriyakisaus. Lekkerder dan de gekochte. Deze saus is zo gemakkelijk te maken en ook lang te bewaren in de koelkast. Lekker met mihoen en beetgare gewokte groenten. Lekker slank. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

In de natuurwinkel waar ik werk hebben we recept kaartjes liggen en deze heb ik meegenomen en uitgeprobeert toen me broer kwam eten we vonden het erg lekker. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indiaas

Soto Ajam is een kruidige, gele kippensoep. Bij de soep worden allerlei hapjes geserveerd, zoals groenten, ei, seroendeng. Het leuke is dat er allemaal schaaltjes op tafel staan en iedereen zijn eigen soep kan samenstellen. Recept is ook te vinden in het receptenschrift van het boek Wereldeters. Tip: vertel tijdens de maaltijd je kinderen leuke weetjes over Indonesië. Bijvoorbeeld over het vroegere Nederlands-Indië; of over terrassen met rijstvelden; of over de neusaap die door de Indonesiërs ook wel Nederlandse aap werd genoemd (omdat hij zoveel leek op de Nederlandse kolonisten. Die hadden net zo`n grote neus en bolle buik!) WERELDETERS IS KOOKBOEK VAN HET JAAR 2012 (publieksprijs). http://www.wereldeters.nl …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Kinderkeuken

Wie een Chicken Tikka Massala én zeker een Vindaloo niet overslaat zal van dit gerecht zeker geen spijt hebben ! Wie zegt dat chicken of lamb Madras persé mild is ? Deze Madras is naar mijn mening allesbehalve flauw doch niet zo heet als een vindaloo , eerder in de richting van een massala met dat tikkeltje extra spicy ! En het belangrijkste detail ? Dit is een authentiek restaurant-recept dat ik kreeg na een avondje eten bij een buitenlands koppel ( in hun restaurant uiteraard en ze zijn afkomstig van ? jawel Indiaas recept blijkt overal ter wereld zo populair dat men haast vergeten is hoe weinig centjes het nu eigenlijk ECHT zou kosten om het klaar te maken ! Dit recept is zo ie zo authentiek doch goedkoper dan hoe anderen het klaarmaken ! En , in tegenstelling tot de milde curry is deze rode curry een toppertje ! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

Voor onze Zoepclub steeds op zoek naar de beste soeprecepten. Deze vond ik in de Appie-app en met een paar aanpassingen is dit voorlopig de final version! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indiaas

Wie houdt niet van de tomatensoep van de Chinees? Lekker zoet en heerlijk gekruid. Lekker met reepjes ei. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Chinees

Een eenvoudige, exotische curry, vol en romig, mild gekruid en met ontzettend veel smaak. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indiaas

MET PITTIGE GEGLACEERDE WORTELTJESEN GEKOOKTE KRIELTJES! …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Indonesisch

Dit was een verrassend lekker kipgerecht met knapperige groenten en lekker pittig door de sambal. De kip wordt in dit gerecht niet gebakken, maar gegaard in bouillon. Pas daarna samen met de kruidenmix even gebakken. Een heerlijk licht gerecht. Ik vond een dergelijk gerecht op internet en heb het helemaal aangepast aan onze eigen smaak. Heerlijk met rijst. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Aziatisch

.. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Indonesisch

Een heerlijke, makkelijk te maken loempia uit de oven. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Chinees

Zeker het proberen waard. De stooftijd is ong 4 uur. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Aziatisch

Dit gerecht is voor iedereen die van lekker pittig houd.   …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Chinees

Heerlijk pittig, en bestrooid met cashewnootjes... …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

Recept geleerd van mij Indonesische oma. Dit maakte ze altijd bij de rijsttafel.   …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch
Top