Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Kookboek "Tussengerecht"

1 bakje oesterzwammen. 1 bakje kastanjechampignons. 3 eetlepels olijfolie. 1? dl. witte wijn. 1 ui, gesnipperd. 1 teen knoflook, uitgeperst. 2 eetlepels bloem. 125 ml. creme frache. zout en peper. 1 eetlepel gehakte ( diepvries ) peterselie. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Pittige sudderpotje van rundvlees: Zien ook mijn artikel: Nasi of bami speciaal …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Aziatisch

Een heerlijk zacht en romig hartig taartje! Lekker met champignons, maar ook met andere of gemengde paddenstoelen. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

* 6 scharreleieren (M) * 2 sjalotten, gesnipperd * peper, zout * 3 1/2 el wokolie * 250 g worteltjes, in dunne plakjes * 1 teentje knoflook, gesnipperd * 1/2 rode peper, in ringetjes * 1 prei, in dunne ringen * 150 g taugé * 2 tomaten, in stukjes * 8-12 el Heinz Tomato ketchup …  Lees verder »

Ik ben echt gek op allerlei soorten jam, maar wat ik vaak zo jammer vind is dat de varianten in de supermarkt allemaal vol zitten met allerlei conserveringsmiddelen en smaakstoffen, terwijl jam dat opzich zelf eigenlijk helemaal niet nodig heeft en juist een vorm van fruit inmaken betreft. jam maken is ook nog eens belachelijk makkelijk en je kunt eindeloos variëren met soorten fruit! nooit meer fruit weggooien dus, en gewoon kleine porties jam maken. deze variant heb ik gemaakt omdat ik mijn vriezer wou ontdooien en ik het niet opnieuw in kon vriezen.. hij is heerlijk geworden. ik voeg graag vanille toe, maar je kunt ook lekker experimenteren met andere soorten kruiden. kaneel bijvoorbeeld is ook heerlijk bij deze vruchten, maar gember, citroengras en basilicum kunnen ook heel verrassend lekkere combinaties opleveren! …  Lees verder »

Een lekker voorgerechtje, dat bij (vrijwel) iedereen in de smaak valt! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

- 800 gram prei - 4 eieren - 3/4 flesje kookroom (light) - pakje bladerdeeg - zakje geraspte kaas - teentje knoflook of knoflookpoeder - kerriepoeder - peper …  Lees verder »

Top