Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Favoriete artikelen van zomernacht

Salades zijn altijd lekker. En salade-recepten heb je nooit genoeg. Want salades zijn altijd lekker en vallen bijna altijd in de smaak. Salades kun je maken van allerlei ingrediënten. In het maken van een salade kun je echt je creativiteit kwijt. Onderstaande recepten zijn onderverdeeld in salades als voorgerecht, lunch-, bbq of hoofdgerecht, bij de borrel of buffet en een paar nagerechten ! NB. Ik heb zelfeen selectie gemaakt, maar alle salades kun je natuurlijk serveren op jouw eigen moment. Veel salades kun je ook bij meerdere gelegenheden serveren. Gebruik je creativiteit en ga genieten van heel veel heerlijke recepten! Petra. …  Lees verder »

Het is bijna weer zo ver: Pasen. De lente, het begin van blaadjes aan de bomen en lammetjes in de wei. Ik heb een aantal gerechten bij elkaar gezocht met oog op het voorjaar en Pasen. Daar kan jij dan als je dat wilt een combinatie van maken en zo een heerlijke paastafel neerzetten. Neem iets lekkers mee en maak er iets moois van. Alvast heel fijne paasdagen gewenst . …  Lees verder »

Wat is er makkelijker dan soep, lekker even tussendoor ,of als diner met een goed stuk brood ernaast .Misschien wel als voor gerecht bij een mooi diner .Soep is zo veelzijdig je kan er alle kanten mee op .Ik heb er 15 uitgezocht , met de kou en regen voor de deur moet een lekkere soep er toch altijd ingaan .Het zijn niet de alledaagse soepen want deze kent iedereen wel ,maar uit alle windstreken een lekkere soep neergezet .Neem er een mee die je lekker lijkt .Alvast eet smakelijk. …  Lees verder »

Quote:UBB Op onze site kun je heel eenvoudig enkele basis stijlelementen toevoegen aan je bijdragen. Dit kan met UBB code. Hieronder volgt een overzicht van de meestgebruikte vormen. Voor de tekstopmaak, het plaatsen van plaatjes en links, mag je gebruik maken van UBB codes. Eigenlijk werkt dat heel simpel.  …  Lees verder »

Deze linkjes werken niet meer. De route is gewijzigd …  Lees verder »

vindt iedereen wel lekker. Als lichte lunch, als bijgerecht, of als maaltijd op zich. …  Lees verder »

Eten in het buitenland. Vreemde namen, een menu met weinig uitleg, een ober die geen buitenlandse talen spreekt. Veel goeds gaat zo verloren! Daarom heb ik een uitleg en vertaling van de Griekse menukaart gemaakt. …  Lees verder »

Marineren: veel smaak met weinig werk. Of het nu vlees,vis of groente is, een uurtje in de marinade maakt het zachter,geeft extra smaak en houdt het gerecht tijdens het grillen/BBQ-en lekker sappig. …  Lees verder »

Hier wil ik graag warme en koude sauzen neerzetten. …  Lees verder »

Het dropje is calvinistisch snoepgoed, een symbool van nationale identiteit en een culinaire uitdaging voor de dwarse kok.  …  Lees verder »

Top