Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. pwiggers
  3. Favoriete artikelen van pwiggers

Favoriete artikelen van pwiggers

Herman den Blijker is misschien wel de bekendste tv-kok van Nederland. Onlangs kwam zijn nieuwste kookboek uit dat helemaal in het teken staat van goed en diervriendelijk rundvlees. Zijn favo recept? Klapstuk met friet! …  Lees verder »

Er is niets Hollandser dan de smaak en geur van homemade appeltaart. Daarom schreef Smult een wedstrijd uit. Zie hier de recepten van Rianne, Taryn en winnares Joke! …  Lees verder »

Robèrt van Beckhoven is een echte duizendpoot: hij heeft een succesvol patisseriebedrijf, geeft workshops, leidt bakkers op en is jurylid in Heel Holland Bakt.Meer weten? Lees dan snel het artikel 'Heel Holland Bakt met Robèrt van Beckhoven' in Smult 5. Hieronder zijn alvast twee heerlijke recepten van Robèrt te vinden: apenbrood en worstenbroodjes! …  Lees verder »

Edik ie een lichtzure vloeistof met een verfijnde smaak. edik mag echter geen azijn worden genoemd, omdat de zuurgraad onder de 4 procent ligt.  …  Lees verder »

Allemaal hele lekkere hapjes die je ruim tevoren kunt maken. De dochter van de buren studeerde af. De buurvrouw kwam bij mij om recepten die lang tevoren gemaakt konden worden want de dag zelf had ze geen tijd. Met deze hapjes had ze heel veel succes. Zoveel dat ik de recepten op Smulweb zet. Misschien heeft iemand er iets aan. …  Lees verder »

Op het nieuwe Smulweb draait alles om wat jíj lekker vindt. Recepten kun je nu gemakkelijk delen met vrienden. Volg je favoriete wereldkeukens, merken en favoriete Smulwebbers. Voortaan zie je op Smulweb wat je vrienden gaan eten en kun je alle recepten bewaren en delen in je eigen online kookboeken. Het nieuwe Smulweb gaat van start op 18 november 2013. …  Lees verder »

Meer dan 50 recepten van onder meer heerlijke hartige taarten met en zonder kaas. Quiches, gevulde broodjes, lekkere boterhammen, lekkere hapjes met bladerdeeg. Heerlijk voor de zaterdag met een lekkere soep en gemakkelijk tussen de feestdagen door. …  Lees verder »

Basis tomatensaus ( 6 x toepassingen ) …  Lees verder »

Je hebt het waarschijnlijk al gemerkt, de dagen worden korter, het wordt kouder, de bomen gaan kleuren, sommige blaadjes vallen al en over enkele weken gaat de wintertijd weer in. Hier op Smulweb is nu al goed te zien dat mensen anders gaan eten. We zien steeds meer stoofschotels, ovenschotels, stamppotten, quiches, hartige taarten en wintergroenten voorbij komen. Persoonlijk vind ik dit de mooiste tijd van het jaar omdat er op culinair gebied weer zoveel te koop en te proeven is. Wat dacht je van al die lekkere paddenstoelen, de winkels liggen weer vol met stamppot- groente, mooi najaarsfruit en zelfs veenbessen (cranberry’s) heb ik al gezien. Mooi vlees bij de slager en we kunnen zo weer wild krijgen! Vanaf maandag 30 september a.s. komt Lidl al met een wildspecial op de proppen. Ook de visspeciaalzaak heeft de mooiste vis van eigen bodem want in de herfst is de Noordzeevis moddervet en daarnaast zie ik mooie wijnen liggen. Kortom er is weer genoeg te maken, te proeven en te genieten. …  Lees verder »

Een smakelijke babi pangang met een zeer goede combinatie van specerijen, waarbij het vlees eerst gekookt en erna gebakken worden in de oven …  Lees verder »

start deze Herfst met heel veel lekkere recepten met Kerrie of Curry …  Lees verder »

Een Koreaanse maaltijd zonder Kimchi, is geen maaltijd! …  Lees verder »

Recepten van enthousiaste kookclub zomergasten. …  Lees verder »

Top