Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Artikelen van marcdepester

Melk is een verbazend produkt - het bevat voedzame eiwitten, suikers, vetten, vitaminen en mineralen en kan worden omgezet in een heleboel andere zuivelprodukten. …  Lees verder »

De meeste samengestelde boters, waarvan de recepten hier volgen, worden weinig gebruikt in de keuken, met uitzondering van schaaldierenboter. …  Lees verder »

Salmonella infectie komt de laatste tijd steeds meer voor ! ook gevogeltevlees kan veroorzaker zijn van deze darminfectie ! Van de zijde van de producent wordt getracht het gevaar in te dijken, mede door verbeterdekoelsystemen ! …  Lees verder »

Tonkabonen zijn in Nederland veel couranter dan in Vlaanderen, misschien omdat ze een goedkoper alternatief zijn voor vanille???? …  Lees verder »

Kook een ei zacht, halfzacht, bijna hard of snijdbaar hard; nog teveel geeft het koken van eieren niet het gewenste resultaat ! …  Lees verder »

Suiker is de zoetste stof die we kennen; van de natuurlijke bruine basterdsuiker, die een beetje naar rietsuiker smaakt tot de pure witte kristallen die ons meteen energie geven. …  Lees verder »

Je hoeft helemaal geen rookoven te kopen …  Lees verder »

Custard is er in veel verschillende gedaanten, vloeibaar over pudding, gebakken in de oven of gekoeld in bakjes - altijd een perfecte lepel vol romigheid …  Lees verder »

Top