Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Wat is jouw beste BBQ recept?

Doe mee en win een CADAC Meridian 4 brander

Volg Cadac op Smulweb en ontvang de lekkerste recepten in je e-mail.

Volg 73


Deze actie is afgelopen, je kunt niet meer mee doen.

Nieuwe inzendingen
Reacties

Eendenborstfilet met zwartwitpoeder en sinaasappelschil Snijd teveel aan overhangend vet van de filets en snijd de velkanten diagonaal, om de cm in, juist tot op het vlees. Meng een klein potje zoete zwartwitpoeder (de Gaper) met de geraspte schil van 1 sinaasappel en 2 eetlepels van het sinaasappelsap. Wrijf de filets hiermee stevig in en smeer ze daarna aan de vleeskant dunnetjes in met knoflook-olijfolie. Lag ze filets, net naast de gloeiede kooltjes, met de velkant naar boven op de BBQ en sluit het deksel. Keer de filets na 6 minuten, steek er een thermometer in en rooster ze onder het gesloten deksel nog 3 minuten. Haal de filets van de BBQ, verpak ze in aluminiumfolie en laat ze 10 minuten rusten. Maak 4 porties salade van 2 handen waterkers, 1 rode ui in flinterdunne halve ringen, 6 halve perziken uit blik ( in schijfjes) , een handje croutons van maisbrood en wat neutrale dressing. Snijd de nog warme filets in schuine plakken en dresseer deze over de salade.

 
S Nieuwenhuizen  |  5 maanden geleden

Halloumi Hamburger Ingrediënten: 2 kleine ciabatta broodjes 125 gr halloumi kaas in plakken gesneden 1 courgette in plakken gesneden pruimen in plakken gesneden 300 gr rundergehakt fijngesneden ui en knoflook Maak van het rundergehakt twee mooie hamburgers waar je de gehakte ui en knoflook doorheen mengt met zout + peper, oregano en rozemarijn en wat olijfolie. Grill de hamburger 12 minuten, de halloumi courgette en pruimen 10 minuten. Snijd de broodjes open en leg er wat rucola op, dan de hamburger, courgette, pruimen en halloumi. VOILA :D

 
JWM Essens  |  5 maanden geleden

hamburger met uien sambal ketjap en knoflook, goed mengen

 
geurt jansen  |  5 maanden geleden

BBQ recept tips van Cadac

Meer recepten »

Cadac, live the braai life

Nederland is een barbecueland bij uitstek en heeft dan ook veel overeenkomsten met Zuid-Afrika, waar “Braaien” een dagelijks ritueel is. Braaien is veel meer dan het bereiden van vlees; het is een manier van leven. Vrienden en familie komen samen om te genieten van lekker eten, dat in de buitenlucht is bereid en iedereen neemt iets mee.

CADAC is van origine een Zuid-Afrikaans bedrijf en kent de kunst van het braaien dan ook als geen ander. Het is dé toonaangevende producent van gasbarbecues en buitenkeukens en maakt evenzeer deel uit van de Zuid-Afrikaanse cultuur als braais, biltong en boerewors. Het internationale hoofdkantoor is nog altijd in Zuid-Afrika gevestigd, maar tegenwoordig zijn CADAC producten wereldwijd verkrijgbaar.

Dit is de BRAAIMAXX

Meer over de BraaiMaxx »

Bekijk de inspirerende recept video's

Thaise biefstukreepjes met gegrilde groenten,
bereid op de BRAAIMAXX

Zomerse salade met gamba's,
bereid op de MERIDIAN

Dit is de MERIDIAN

Meer over de Meridian »

Over Cadac

CADAC is jaren geleden bekend geworden dankzij de populaire Skottelbraai. Er is geen camping te vinden zonder deze handige gasbarbecue.

 

Tegenwoordig biedt CADAC gasbarbecues in alle soorten en maten; van originele Skottelbraai tot stijlvolle en moderne buitenkeukens. Allen met dezelfde productkenmerken: kwaliteit, eenvoudig te gebruiken en een modulair systeem (verschillende kookoppervlakken) waardoor de mogelijkheden van buiten koken eindeloos zijn.

..

Cadac is O.A. te koop bij



TIP: voor een verkooppunt bij jou in de buurt kun je een mailtje met je postcode sturen naar info@cadaceurope.nl

Volg Cadac op
Top