Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Wat is jouw favoriete grill recept?

Doe mee en win een CADAC Limited Edition Skottelbraai

Volg Cadac op Smulweb en ontvang de lekkerste recepten in je e-mail.

Volg 79
& Doe mee »

Je kunt meedoen t/m 27 juli 2017

Nieuwe inzendingen
Reacties

Saté kambing= Geitenlam saté: 500 gr. vlees in blokjes van 2x2 cm een paar uren of 1 nacht in de koeling marineren met 2 el ketjap manis, 1 el ketjap asin, 1 el korianderpoeder, 1/2 el zw.peper, 1 el limoensap, 1 el laospoeder, 1 el knoflookpoeder. Oven (electrisch) voorverwarmen op 200 º. Vlees aan 10-12 stokjes rijgen en een 1/2 uurtje in de oven gaar maken. Hierna gaan de stokjes op de grill voor 5 (of meer) minuten, wel aan beide kanten insmeren met zonnebloemolie. Hierbij maak je een ketjapsausje van ketjap manis, beetje water, ketjap asin, limoensap, fijngesneden Spaanse rode peper, vers geperste knoflook, rode ui gesnipperd. Doe de stokjes op een schaal en giet er de saus overheen en erboven nog wat extra rode ui en rode peper gesnipperd, evt. nog wat gefruite uitjes. Hierbjj kan je ook wat gado gado serveren met blokjes koude longtong. Selamat makang!

 
S.F. van Geest  |  1 dag geleden

In de ochtend als iedereen slaapt, loop ik snel naar beneden en zet de skottelbraai aan voor een heerlijk ontbijt: eieren met bacon, catalaanse worstjes en tomaatjes. Als lunch doen pancakes het supergoed: lekker met wat stroop en bessen.Voor in de avond een heerlijke paellapan compleet met kip, garnalen en chorizoworst.Van dit alles droomt mijn man, en het zou dan ook fantastisch zijn als zijn droom uitkomt.

 
arjaederveen569  |  1 dag geleden

'Rotje knor rijst' - 500 gram vlees (varken of rund) - 250 gram rijst - groente (naar keuze) - eieren - paprikapoeder Kook de rijst snij ondertussen het vlees alvast in blokjes. Was de groenten en snij ook dit in stukjes. Wanneer de rijst gekookt is, afgieten in een vergiet en de skottel op de skottelbraai plaatsen. Eerst het vlees aanbakken en vervolgens kort de groente meebakken voor 10 minuutjes. Vervolgens de rijst, 2 lepeltjes paprikapoeder en de eieren toevoegen en nog even lekker laten bakken. Klaar is deze heerlijke maaltijd! :)

 
T Wehkamp  |  1 dag geleden

BBQ recept tips van Cadac

Meer recepten »

Cadac, live the braai life

Nederland is een barbecueland bij uitstek en heeft dan ook veel overeenkomsten met Zuid-Afrika, waar “Braaien” een dagelijks ritueel is. Braaien is veel meer dan het bereiden van vlees; het is een manier van leven. Vrienden en familie komen samen om te genieten van lekker eten, dat in de buitenlucht is bereid en iedereen neemt iets mee.

CADAC is van origine een Zuid-Afrikaans bedrijf en kent de kunst van het braaien dan ook als geen ander. Het is dé toonaangevende producent van gasbarbecues en buitenkeukens en maakt evenzeer deel uit van de Zuid-Afrikaanse cultuur als braais, biltong en boerewors. Het internationale hoofdkantoor is nog altijd in Zuid-Afrika gevestigd, maar tegenwoordig zijn CADAC producten wereldwijd verkrijgbaar.

Dit is de BRAAIMAXX

Meer over de BraaiMaxx »

Bekijk de inspirerende recept video's

Thaise biefstukreepjes met gegrilde groenten,
bereid op de BRAAIMAXX

Zomerse salade met gamba's,
bereid op de MERIDIAN

Dit is de MERIDIAN

Meer over de Meridian »

Over Cadac

CADAC is jaren geleden bekend geworden dankzij de populaire Skottelbraai. Er is geen camping te vinden zonder deze handige gasbarbecue.

 

Tegenwoordig biedt CADAC gasbarbecues in alle soorten en maten; van originele Skottelbraai tot stijlvolle en moderne buitenkeukens. Allen met dezelfde productkenmerken: kwaliteit, eenvoudig te gebruiken en een modulair systeem (verschillende kookoppervlakken) waardoor de mogelijkheden van buiten koken eindeloos zijn.

..

Cadac is O.A. te koop bij



TIP: voor een verkooppunt bij jou in de buurt kun je een mailtje met je postcode sturen naar info@cadaceurope.nl

Volg Cadac op
Top