Open inschrijving kookworkshop Chocolade en Wild
Zaterdag 24 november organiseren ChocoladeBruin en de Gastronomiebeleving een kookworkshop Wild en Chocolade.
De kookworkshop wordt gehouden bij Boerderij de Riet te Leusden. Menu:
Voorgerecht
A la minute gerookte wilde eend met chocolade kletskopjes, schuim van frambozen, en een compote van kweeperen
Tussengerecht:
Anjou duif met peterseliewortel, witte chocolade en appelbloesem.
Hoofdgerecht:
Hazerug met rode kool, pommes souffle en een jus van haas gemonteerd met chocolade.
Dessert:
Chocolade kookworkshops ChocolaDeBruin

Alle gerechten worden in groepen bereid onder begeleiding van de chef-kok. Na afloop krijgt u de recepturen mee naar huis.
Datum: 24 november
Aanvang:16:00 uur
Kosten 90 euro per persoon inclusief wijnarrangement.
U kunt zich hier inschrijven

Read more: http://www.gastronomiebeleving.nl/component/content/article/22.html#ixzz2B0KVnJSY