Smaakmakers koken met specerijen

Smaakmakers - highres cmyk

Michiel Sloff geeft in Smaakmakers uitgebreid uitleg over de herkomst van specerijen, de verrassend vele mogelijkheden in de keuken en de heerlijke recepten en gerechten.

Hij laat zien hoe veelzijdig en hoe bepalend specerijen zijn voor de smaak van gerechten.

Je ziet direct wat je voor welk gerecht nodig hebt: het boek is heel handig ingedeeld in recepten voor zoute, zure, spicy, bittere en zoete gerechten. Handig zijn ook de condiments, kruidige smaakmakers als mayonaise, mosterd, ketchup of  sambal die je snel aan vlees, vis of groenten toevoegt voor je ze verder bereidt.

Oud-Heel Holland Bakt-deelnemer Michiel Sloff bakt niet alleen de lekkerste taarten  maar tovert in al zijn gerechten met specerijen.

Je ontdekt in Smaakmakers moeiteloos hoe je kookt met specerijen.

Titel: Smaakmakers
Auteur: Michiel Sloff
ISBN: 9789021567440
Prijs: € 17,50
Kosmos Uitgevers

1 Reactie

  1. 2x een “blog ” over het zelfde pulp boekje , schijnbaar raak je het dus aan de straatstenen niet kwijt ,
    tip : dump het de volgende keer gelijk bij kruidvat of gratis bij een pak bakmeel .
    krijg je er provisie op?

Geef een reactie