Na een stop van dik een half jaar komt La Cucina Italiana weer op de markt Sinds December 2008 was het heel stil geworden rondom het blad “La Cucina Italiana”. Een kookblad in het teken van de Italiaanse keuken. Ook de website was uit de lucht, maar vanaf nu zijn ze weer volop aanwezig, online en op papier, F&L uitgeverij (bekend van Foodies en Koken & genieten) heeft het blad overgenomen. Vanaf 10 juli 2009 komt de vernieuwde LCI weer in de schappen te liggen. Helemaal gerestyled. Dikker met nog meer heerlijke Italiaanse recepten. LCI komt nu 12x per jaar uit. Daardoor is het abonnement iets duurder geworden. Abonnees van het magazine kunnen er voor kiezen door te gaan met het lidmaatschap of het te beëindigen. Kies je voor doorzetten met het abonnement, dan krijg je dit jaar nog een extraatje. De Pastas pecial die rond December van dit jaar uit komt.
Ook is de prijs verlaagd naar € 5,50. Natuurlijk een fijne bijkomstigheid.
Houd je boekhandel in de gaten als je liefhebber bent van de Italiaanse keuken.

Website La Cucina Italiana