Bah!

koken is net photoshop, timing en laagjes bouwen..

doorgedraaid

haddock

ik ben geen moeilijke eter , sterker nog  ik sta , op een aantal dingen na ( koriander  maar dat is genetisch  bepaald bij mij , spruiten & peulvruchten  , misschien ook wel genetisch? )  open voor van alles en nog wat.

MAAR want er is altijd een maar, we draaien helemaal door qua opvallen in smaken , viezigheden, uitvindingen , wie het verste kan plassen   en wat al niet meer .

het woord van het jaar is waarschijnlijk “fake news ” helaas is dit allemaal waar.

pizza

 180.000 euro , en ja dit is een pizza , ” witte truffels uit Alba (Piëmont), zwarte truffels uit de Périgord in Frankrijk, foie gras uit Gascogne, Mongra-saffraan uit Kasjmier, Beluga-kaviaar gedrenkt in Dom Pérignon, Japanse Matsutake-paddestoel en twee gouden bladeren van elk zestig gram ” ….

kaasthee-froot

nieuw hip en trendy kaas thee , ik kan een hoop hebben , maar ik ging al over me nek bij het plaatje, het recept staat trouwens in het artikel mocht je een sterke maag hebben.
augurk
iemand moet gedacht hebben , gezouten caramel is een hit ( wanneer stoppen we daar trouwens eens mee, het is al 100 jaar oud , en we hebben het nu wel gezien ) dus we gaan gezouten zuur met zoet combineren.
dit is dus augurk gedipt in gezouten chocola , nee ik heb gelukkig geen recept..
er schijnt in Schiedam een ijsboer te zijn die augurken ijs verkoopt speciaal voor zwangere vrouwen..

 Chef-Apron-ThinkGeek-Tactical-BBQ-Apron-Multipurpose

jahaa heren , een heul stoer keuken/bbq short ,  en , nog kogelvrij ook ( ! )

moeten ze niet wat hoger mikken.

pawsecco

dieren nieuws doet het altijd goed op het interweb , dit zijn namelijk bubbles voor de feestdagen , voor tijger , wodan  of hoe u beest ook heet .. schiet mij maar neer.

vocktail

het ding schijnt de vocktail te heten , was er niet iets zoals knollen voor citroenen verkopen  en iemand die ( buiten hans klok ) water in wijn kon veranderen ?

PK-Cow-Cola-piece-flitsnieuws600Knoflookboter coquille chips

coca cola kaas en knoflook coquilles chips

god allemachtig , pardon my French .

en dan heb ik het nog niet eens gehad over een hamburger van een halve meter hoog , pizza van 2 x 2 meter etc.

ik heb opeens gewoon trek in een doodnormale  bruine boterham met kaas

2 Reacties

  1. hans3333

    5 december 2017 at 11:20

    precies , het kan namelijk te gek ook…

  2. oncookingterms

    4 december 2017 at 21:13

    hahaha heel leuk om te lezen en laat ik nou net weer het Goede Doellied
    in mijn hoofd horen “” allles draait om de eenvoud “” ;))))

Geef een reactie