Bah!

koken is net photoshop, timing en laagjes bouwen..

even serieus

En wat dacht u nou zelf?

angry-kidchips

Omdat ik de laatste tijd nogal wat onzinnige recepten voorbij zag komen , kwam ik op het idee om zelf maar eens te testen ( echt waar , dit wordt niet uit de losse pols geschreven , hier gaan weken van voorbereiding aan vooraf )door een volledig belachelijk recept te plaatsen, met hopend op reacties, ( dank daarvoor ) en is kijken hoeveel mensen het zouden opslaan,  dat ging om pasta uit een zak ,  wat best te haggelen is als je op een survival tocht bent met alleen water tot je beschikking trouwens, maar dat terzijde.

en zo dacht ik , laat ik eens in de krochten van smul kijken wat er eigenlijk  allemaal aan geniale recepten zijn geplaatst ,

Let wel dat doe ik helemaal gratis en voor niks voor jullie, ik ben de kwaadste soms niet .

nou moet  ik toegeven sommige zijn briljant andere iets minder en waarschijnlijk op een door drank gedrenkte avond ingeklopt . desalwelteplus , ze zijn er niet minder om .

op 1: gebakken lucht

dit recept beschrijft de rest, beter kan je het niet maken , vooral de zin ” Indien de lucht tijdens het bakken wit, grijs of zwart uitslaat, is het tijd uw oven te reinigen ”

2: vlaai

en niet zomaar 1 maar een delicatesse , buiten alle spelfouten om , wat is een bakkom ?

3: kat

geen idee waarom dit ooit smul bereikt heeft , het is wel 1 x opgeslagen , waarschijnlijk door iemand die in 2000 een kattenboot had ofzo ,  verder geen comment. 

4: niks

als je bij smul in de zoekmachine invult ” niks ” dus niet niks invullen  , maar niks typen , snapt u het nog?

krijg je dus o.a. dit , waardeloos natuurlijk en het is ook niet niks , want je moet 66 kilo zout meebrengen,  dat vindt ik dan weer niks.

angry-kidkots

5: patat

tuurlijk kan het snack assorti niet ontbreken , vooral dat sigaretje na de maaltijd maakt het af

6: poffertjes

ik vond het wel schattig , soort van dagboek verhaaltje van een bakvis, maar toch aandoenlijk , de comments zijn niet mals , terwijl het toch zon goed recept is eigenlijk ( hoeveel mensen gooien niet stiekem/bewust heel vaak poffertjes in de magno?  )

7: olifant

ik dacht dit is een grap, ja natuurlijk is het een grap , maar waarom staat het er überhaupt op? is er in die tijd nooit een web admin geweest die gedacht heeft van , oh dit zou wel eens nep kunnen zijn ? maar   wat maakt dit recept nou zo leuk ,  de toevoeging ”  Nodig inmiddels 3800 gasten uit. Komen er meer heb je altijd nog de konijnen achter de hand!

8: slang

het enge aan dit recept is dat het echt gegeten wordt,  natuurlijk voor niemand te krijgen , maar wel serieus bedoeld en geschreven ,  hmm , maar eens een projectje van maken.

- legal notice -

het is niet mijn intentie geweest om mensen af te branden, nou misschien een beetje , zoals maxima ooit riep over willem, beetje dom ,  verder mochten de linkjes niet werken of verwijderd zijn dan ligt het aan smul , en niet aan mij ,

beelden zijn van angry kid ( hoe toepasselijk , of onpasselijk dat kan ook , met de chips video hier.

1 Reactie

  1. Hoe krijg je het bij elkaar gezocht Hans.
    Ik denk dat de meeste van ons die zo’n recept zien even nieuwsgierig zijn en het dan direct weg klikken. Ik zou er niet zoveel werk van maken, maar het is wel weer vermakelijk! Lieve groet Cecile

Geef een reactie