Sukkeldesukkel…

Hallo Smulwebvrienden,

ff een berichtje van mij.

Ben sinds een week behoorlijk met m’n gezondheid aan t klooien en dokteren.  Last van m’n benen en m’n longen, ben er een beetje huiverig voor dat de trombose/embolie z’n best aan t doen is terug te komen.

Zo’n beetje elke dag wel bij een dokter/ziekenhuis voor onderzoeken, maar echt onrustbarende uitslagen zijn er gelukkig nog niet uitgekomen.

En dat terwijl ik me steeds beroerder ga voelen, benauwd ben, pijn in m’n benen. En dus ook weinig zin in eten, wat het er niet beter op maakt.

Zogauw het wat beter gaat, komen er zeker weer lekkere recepten, tot dan hou ik me vooral een beetje gedeisd en zijn het vooral soepjes die van de groenteboer komen die ik eet.. iets is beter dan niets toch?

Tot gauw en natuurlijk vriendelijke Smulgroetjes, Erwin

12 Reacties

 1. didoroelofsen867

  11 juni 2017 at 11:26

  Hallo Erwin,
  Wat vervelend allemaal. Ik hoop voor je dat er snel duidelijkheid is en dat je dan ook snel herstelt! Doe het met dit warme weer maar lekker rustig aan!
  Groetjes, Dido

  P.s. Kom je trouwens uit Brabant? Zomaar een vraag uit nieuwsgiergheid!

  • Delarosa

   11 juni 2017 at 12:02

   Hoi Dido, allereerst dankjewel voor je bericht!
   Met deze temperaturen gaat het allemaal in sjok-tempo, maar dan kom je er ook he. Ik kom idd uit Brabant, geboren en getogen in Eindhoven. En nu dus in Oss, of all beautifull places die er in onze provincie zijn…. t kan verkeren

 2. Hoi Erwin, hoop dat je je snel weer beter voelt. Groet Margreet.

 3. He wat naar Erwin. Sterkte.

 4. Sterkte ermee en beterschap gewenst! hopen dat je snel weer opknapt. Hartelijke groet, Laura

 5. sterkte erwin, komt ongetwijfeld goed.
  grt, hans

 6. Erwin, heel vervelend! Ik wens je een spoedige beterschap! Klinkt allemaal niet zo goed. ik hoop dat ze snel achter de ware oorzaak zullen komen. Het is dat we nu vakantie hebben en volgende week even weggaan anders was ik even gekomen om te kijken of ik nog iets kon doen. Die soepjes van de groenteboer zullen wel lekker zijn maar let je erop dat daar niet teveel zout in zit. Lieve groet Cecile

  • Delarosa

   9 juni 2017 at 00:23

   Dankjewel Cecile, ik wens je allereerst een hele fijne vakantie en geniet ervan!!!
   Komt vast wel goed hoor, heb in ieder geval al 1 uitslag en dat is dat ik een aderontsteking in m’n been heb, gelukkig geen trombose. Verder morgen een afspraak bij de diëtiste om te kijken of zij me op weg kan helpen.
   En die soepjes zijn idd lekker maar wel bremzout, dat klopt. Beter niet te vaak eten, slecht voor de nieren.
   Je bent altijd welkom, dat zowiezo, de deur staat wagenwijd open. Lijkt me gezellig!!!
   Nogmaals een hele fijne vakantie en vriendelijke Smulgroetjes, Erwin

Geef een reactie