hoi allemaal.

ik heb een rustig weekend gehad niet veel gedaan. Soms heb je van die dagen dat je niet echt heel veel zin hebt in koken. Dat had ik gister avond maak het je zelf dan niet al te moeilijk hou het dus simpel. Ik koos voor andijvie stampot met stukjes kipfilet en een braadworst was erg lekker. Ik had wat over en heb dat in een bakje gedaan en in mijn vriezer gestopt. Ik vries regelmatig wat eten in wat ik over heb is altijd handig als je een avond weinig tijd hebt kun je dat even snel opwarmen en dan opeten. Stel je hebt gehakt prutje over vries het in en gebruik het opnieuw voor een andere gerecht. Eerst wraps gegeten daarna kun je het ingevroren gehakt prutje gebruike in gevulde paprika bijvoorbeeld. Zo eet je dus van 1 gehakt prutje 2 verschilden gerechten zo simpel en makkelijk kan het dus zijn. Vergeet niet afwisselend te eten dat is gezond en heel belangrijk. Ook kun je in het weekend als je wat meer tijd hebt wat eten koken en het dan laten afkoelen en het daarna invriezen zodat je van de week bij weinig tijd toch even snel wat kunt opwarmen in plaats van een kanteklaren maaltijd van de supermarkt.

tot mijn volgende blog@10