Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

De 5 populairste Smulwebrecepten van de afgelopen week

filotaart met groenten
Benieuwd naar de populairste recepten op Smulweb van afgelopen week? Elke zondag laten we jou weten wat de meest bewaarde recepten zijn. Staat een van deze recepten al op jouw weekmenu van komende week?  Heb jij nou ook een leuk recept? Zet hem op Smulweb en kom ook in onze top 5!
Lees meer »

Oranje boven: 5 x de lekkerste recepten

Het is al bijna zover: 27 april is het Koningsdag! Feestelijke oranje recepten kunnen dan natuurlijk niet ontbreken. Oranje is de naam van ons koningshuis en het is ook de nationale kleur.  Maar waarom zit de kleur oranje dan niet in onze vlag? Dat is ook ooit wel zo geweest. De kleuren van onze vlag, in de tijd van Willem van Oranje, waren: oranje, wit, blauw.Lees meer »

De 5 populairste Smulwebrecepten van de afgelopen week

Hartige taart 2Benieuwd naar de populairste recepten op Smulweb van afgelopen week? Elke zondag laten we jou weten wat de meest bewaarde recepten zijn. Staat een van deze recepten al op jouw weekmenu van komende week?  Heb jij nou ook een leuk recept? Zet hem op Smulweb en kom ook in onze top 5!Lees meer »

10 x de lekkerste soeprecepten

minestrone soep
Van traditionele Franse uiensoep tot saoto soep, de lekkerste soeprecepten vind je op Smulweb! Maak verse soep voor bij de paasbrunch. Of bewaar een lekkere pan voor na alle paasfeesten om je s’avonds thuis op de bank terug te trekken met een heerlijke kom in de hand. Soep is eigenlijk altijd een goed idee! Dit zijn de 10 lekkerste soeprecepten van Smulweb.Lees meer »

5 tips voor de wijnkeuze met Pasen

wine

Pasen staat alweer voor de deur. Waarschijnlijk heeft iedereen al bedacht wat er gegeten wordt en met wie. Maar welke wijn daarbij hoort, blijft vaak nog even de vraag. In één van mijn vorige blogs heb ik de 5 w’s voor het kiezen van wijn uitgelegd. Laten we de proef op de som nemen en deze toepassen met de komende Paasdagen:Lees meer »

Pasen: 5x leuke recepten voor kinderen

Paas pannenkoekKinderen vinden het erg leuk om, naast natuurlijk eieren zoeken en eieren schilderen, met Pasen te helpen in de keuken. Kneden, mengen en versieren: wij hebben voor jullie de leukste recepten op een rijtje gezet die je samen met je kinderen kunt maken. Vrolijk Pasen!

Tip: In deze blog staan nog een aantal leuke bezigheden voor kinderen tijdens Pasen!Lees meer »

6 x Paasgebak

paastaart
Maak een feest van Pasen! Wat is er nu gezelliger dan een tafel vol met lekker eten? Bij zo’n feest horen uiteraard chocolade eieren maar er zijn natuurlijk meer zoetigheden voor de Paastafel. Denk bijvoorbeeld aan de hot cross buns die in Zuid-Afrika maar ook in Australië met Pasen worden gegeten. Of Panetonne, de Paastraditie van Italië! Om jouw paastafel compleet te maken hebben wij 6 recepten voor het lekkerste Paasgebak op een rij gezet.Lees meer »

Het witte goud: 5x de lekkerste recepten

Asperge zalmHet is bijna zover: dinsdag 11 april is de officiële opening van het aspergeseizoen! De witte asperges worden in Nederland  het meest gegeten en ze zijn bij veel mensen geliefd dankzij de bijzondere smaak, ze worden ook wel het witte goud genoemd. Met witte asperges kun je alle kanten op. Ze zijn bijvoorbeeld erg lekker door een soep, om te grillen of verwerk ze eens in een kroket.Lees meer »

De 5 populairste Smulwebrecepten van de afgelopen week

tostadas met pulled pork
Benieuwd naar de populairste recepten op Smulweb van afgelopen week? Elke zondag laten we jou weten wat de meest bewaarde recepten zijn. Staat een van deze recepten al op jouw weekmenu van komende week?  Heb jij nou ook een leuk recept? Zet hem op Smulweb en kom ook in onze top 5!
Lees meer »

Want een ei hoort erbij!

Egg benedictRecepten met ei kunnen niet ontbreken tijdens Pasen, want een ei hoort erbij! Ei kun je in eindeloos veel gerechten verwerken. Van een gepocheerd eitje op brood tot een mini pizza met ei en paprika, de lekkerste recepten staan op Smulweb! Wij hebben een aantal van die heerlijke gerechten voor je verzameld. Hiermee zet je deze Pasen gegarandeerd een smakelijk eitje op tafel!Lees meer »

« Oudere posts