1.167 nieuw artikelen

 …  Lees verder »

dit plaatje heb ik gepikt bij jpjvdberg het is ook de moeite waard om op die pagina eens rond te kijken  …  Lees verder »

Ik las de volgende woorden en voor mij betekenen ze veel. …  Lees verder »

Het vrekkenechtpaar Hanneke van Veen en Rob van Eeden hebben een nieuw boek geschreven over de Aldi …  Lees verder »

plaatjes die met de jaarwisseling te maken hebben  …  Lees verder »

Vuurwerk, het glasheffen en lekkere oliebollen en andere lekkere hapjes …  Lees verder »

Groeiend kookboek met recepten uit diverse keukens voor iedereen en met een gebruiksvriendelijk systeem om de ingredienthoeveelheden aan te passen volgens het aantal disgenoten. >>>Voeg ook eens je eigen favorietrecept toe ! Bedankt  …  Lees verder »

Groeiend kookboek met recepten uit diverse keukens voor iedereen en met een gebruiksvriendelijk systeem om de ingredienthoeveelheden aan te passen volgens het aantal disgenoten. >>>Voeg ook eens je eigen favorietrecept toe ! Bedankt  …  Lees verder »

Kookworkshops.nl is een nieuwe website, waarop we zoveel mogelijk leuke kookworkshops verzamelen. Samen koken is gezellig, leerzaam en schept een band. Koken kan in groepsverband of individueel, meer als kookcursus. …  Lees verder »

Nieuwjaarkoeken, knieperties en rollechies. Een kniepertie (knijpertje, ook wel ijzerkoekje) is een zoete, dunne harde wafel die traditioneel rond de jaarwisseling wordt gebakken en gegeten in met name Drenthe, Overijssel, Groningen (kniepertjes, kniepkoukies) en Gelderland (de Achterhoek)  …  Lees verder »

De laatste jaren zijn er steeds meer nieuwe wildsoorten in Nederland ge?ntroduceerd. …  Lees verder »

Recepten van hapjes en amuses geleerd op de kookcursus van de Culinaire Academie. Les 1 en 2 De meeste hapjes kun je voorbereiden. …  Lees verder »

Het is mogenlijk, om een gezellig Oud en Nieuw te vieren, als vegetariër, met de volgende recepten. …  Lees verder »

In het Vondelpark in Amsterdam hebben vorige week 433 mensen gepicknickt. …  Lees verder »

De laatste dagen hebben we een paar wijzigingen op SmulWeb aangebracht. Voor alle duidelijkheid hier even alles wat nieuw is op een rijtje …  Lees verder »

Uitleg hoe ik, Maria alias roxy-floxsy, mijn pagina's e.d. heb gemaakt.  …  Lees verder »

De export van Nieuw-Zeelandse wijnen is ten opzichte van vorig jaar met 16 procent gestegen tot 390 miljoen dollar. …  Lees verder »

Thérèse Boer van De Librije brengt een nieuw wijnboek uit. Boer doet dit samen met televisiemaker Astrid Joosten. Boer en Joosten proberen in het boek elf bekende Nederlandse mannen leren wijn drinken. …  Lees verder »

met oud en nieuw wil je het jaar natuurlijk goed afsluiten lekker met een hapje en een drankje!  …  Lees verder »

Aan het tv-avontuur van restaurant Flinstering in Breda komt maar geen eind. De winnaar van de jongste editie van Mijn Tent is Top is door RTL gestrikt om een zeer prominente rol te vervullen in een nieuw wekelijks tv-programma op de goed bekeken zender RTL 4. …  Lees verder »

Wijnveilinghuis Winefield's, heeft afgelopen maandag veiling gehouden in de Amsterdamse Oranjekerk, diverse prijsrecords werden gebroken. Zo bracht een kist Château Mouton Rotschild 2000 maar liefst 8160 euro op. Een nieuw wereldrecord voor deze kist, wat zelfs nog niet op wijnveilingen in New York en Londen is gehaald. …  Lees verder »

Frankrijk heeft een nieuw driesterrenrestaurant. Het totaal aantal zaken met drie Michelinsterren blijft staan op 26 omdat ook een restaurant al zijn sterren verloor. De nieuwe driesterrenzaak is het restaurant van Gilles Goujon, gevestigd in Auberge du V …  Lees verder »

Derde dinsdag van april in teken van Hollandse aardbei - Ludieke opening van een nieuw aardbeienseizoen. …  Lees verder »

De ijsmakers van Hertog zijn iedere dag bezig met het bedenken van nieuwe ijssmaken.  …  Lees verder »

Na de Vrekkenkrant en de Genoeg is er nu een nieuw blad: "Mag het wat minder zijn? …  Lees verder »

Lees hier alle ontwikkelingen voor het Smulweb Magazine! …  Lees verder »

Het nieuwe tv-programma van Herman den Blijker speelt zich af in Nieuw-Zeeland. Kookduo`s gaan aan de andere kant van de wereld met elkaar de strijd aan met het uiteindelijke doel; het winnen van een droombaan in Nieuw Zeeland. …  Lees verder »

In 2010 bestaan de SVH-meestertitels 30 jaar. Het jubileumjaar wordt geopend in het bijzijn van meer dan honderd SVH-meesters op het Kennisterras van de Horecava op maandag 11 januari.  …  Lees verder »

Ruim vijfhonderd Delftenaren hebben deze week het wereldrecord champagneflesontkurken verbroken. Onder luid gejoel schoten 520 kurken over De Markt. …  Lees verder »

Boursin Cuisine Curry is de nieuwste smaak van Boursin Cuisine. Het is perfect om te gebruiken bij gerechten met rijst en noedels en smaakt heerlijk in combinatie met vis of kip. Met Boursin Cuisine Curry zet je snel en simpel de heerlijkste rijst en noodles gerechten op tafel. Om je te inspireren met deze nieuwe smaak hebben we enkele overheerlijke recepten voor je op Smulweb geplaatst. Probeer het nu en verras jezelf en je vrienden met deze culinaire specialiteit met curry. Het is niet moeilijk, jij bent de chef! Kijk voor nog meer heerlijke recepten op Boursin.nl. …  Lees verder »

Nederland krijgt er weer een kookprogramma op tv bij. In het najaar start Over De Kook waarbij amateurkoks de kans krijgen een Amsterdamse restaurant te runnen. …  Lees verder »

Restaurant Ivy in Rotterdam meldt een wereldprimeur. Het nieuwe restaurant met chef-kok François Geurds beschikt over een tafel waar dertig verschillende geuren uitkomen. Dit om het smaakproces te bevorderen. …  Lees verder »

Woon jij in het buitenland en vind je het leuk zo nu en dan verslag te doen van culinaire belevenissen in het buitenland? Geef je dan op als Smulweb reporter buitenland. Mail naar mail@smulweb.nl voor meer informatie. …  Lees verder »

Leuke en gezellige Paas Tips voor jong EN oud! …  Lees verder »

RTL-4 start op 24 november met een nieuw kookprogramma, genaamd `Pluijm Op Pad`. In dit programma neemt chef-kok René Pluijm de kijker mee op een avontuurlijke zoektocht naar oorspronkelijke en natuurlijke voedselschatten. Pluijm verzamelt adressen van eettentjes, chef-koks, lokale kookhelden en boerderijtjes. Bovendien ontfutselt recepten en probeert hij de lokale kookkunst onder de knie te krijgen. …  Lees verder »

Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Stuur jouw lekkerste recept in met verse ingrediënten van het land en maak kans op een WARE SMAAK kookworkshop van Estée (winnares MasterChef) in haar eigen restaurant. Doe mee!… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies