de 10 duurste gewuerze

Hoe duur de inwrijfseltjes kunnen zijn: niet de ingrdienten als kaviaar of truffel dus!

10 duurste kruiden
Jawel, dit zijn de tien duurste kruiden volgens der Feinschmecker van maart 2004. Morgen in dit land in de winkel, in Nederland eind van de week. Dus geen grondstoffen als truffel en kaviaar. De prijzen zijn die in de winkel.

1) Saffraan uit Iran: 100 gram kosten 716 euro!

2) Tahiti-vanill e: 8 euro per staafje, 200 per 100 gram

3) Bourbon-vanille, 4,50 per klein stafje, 150 euro per ons.

4) Mastix, een Griekse hartz om taarten te kruiden. 100 gram kosten 38,40.

5) Tasmanische peper, 37 euro per 100 gram en een hype voor het kruiden van vis.

6) Piment d?Espelette: chili uit Baskenland.

7) Tonkabonen:12,40 per 100 gram.

8) Macis,nootmuskaatbloem: 11,80

9) Witte kardamon: 11,80 per 100 gram

10) Kameroen peper: een witte peper met een ronde smaak die aan noten doet denken, 9,50!

Reacties (10)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties
Leuk artikel? Deel het

Stuur vóór 30 augustus jouw recept in en kies uit de categorie: marinade, dressing of kruidenboter. Op de ingezonden recepten kan direct gestemd worden! Doe mee! … Lees verder »

Laatste vragen
Laatst beantwoorde vragen
Meest bekeken
Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies