19.028 artikelen

Een korte videofilm waarin Carlo Straver laat zien hoe je een biefstuk kunt bakken op een verantwoorde manier. … Lees verder »

Een korte videofilm waarin Carlo Straver laat zien hoe je een biefstuk kunt bakken op een verantwoorde manier. … Lees verder »

Ondanks het er aardig ingewikkeld uitziet, is deze vouw gemakkelijk en kan het gedaan worden bij bijna alle verschillende servetten. Zet er kleine kommetjes of glazen op, of gebruik ze als luxe cocktail-servetten.

 … Lees verder »

Ventilator plooien zijn altijd een eenvoudige manier om uwservettenmooi te presenteren. Hier gebruikt men een servetring als basis.

 … Lees verder »

Dit geavanceerde servet-design werkt beter met stijf materiaal.

 … Lees verder »

Hier hebben we een andere variant van het zilverwerk zakje. Ook eenvoudig te maken, dit ontwerp word meestal mooier wanneer het bijna helemaal plat is ingedrukt. U zou niet willen dat uw zilverwerk koud zou zijn!

 … Lees verder »

Laat uw respect zien aan de Franse monarchie met een Fleur de Lys in een beker. Dit is een snelle en gemakkelijk te vouwen manier. Je vouwt het zo snel dat je niet eens meer weet dat je het hebt gevouwen!

 … Lees verder »

Dit mooie servet-design is afkomstig van de servet-aanbiddende inheemse indianen in Guam.

 … Lees verder »

Deze stijlvolle servet vouw-techniek is eenvoudig, snel, en kan gemakkelijk worden gemaakt met de meeste servetten.

 … Lees verder »

Dit is een klassieke en stijlvolle vouw-techniek vanservettendie een stijveservetvereist.

 … Lees verder »

Dit is vergelijkbaar met het algemene bestek-zakje, met uitzondering van de twee extra plooien in de buurt van het einde. Het is goed voor een meer decoratief uiterlijk.

 … Lees verder »

Hier is een elegante bekervouw, vergelijkbaar met de paradijsvogel. Een iets of stijf gestevenservetwerkt het beste voor deze vouw.

 … Lees verder »

Dit is een van de eenvoudigste staandeservetontwerpen die er zijn, maar je zult nog steeds een stijve servet moeten gebruiken als je niet wilt dat het gaat hangen.

 … Lees verder »

Dit servet is eenvoudig en elegant. Gebruik het om een tafel op te vrolijken. Dit maal zonder strijken, stijven, of drukken. Stijf materiaal zal helpen grotere servetten omhoog te houden, zonder dat het doorbuigt.

 … Lees verder »

Elegant en decoratief, dit is een klassieke vouw-techniek van servetten.

 … Lees verder »

De Franse vouw is een leuke simpele manier om hetservette vouwen en het vereist geen speciale vaardigheden of gereedschappen.

 … Lees verder »

Samen met een collega zijn wij bezig een gezonde biologische ′health′ bar te ontwikkelen. Graag horen wij jullie mening over het recept.



Het recept op dit moment is als volgt:

50% biologische dadels

23% biologische amandelen

23% biologische cashew noten

4% raw cacao



Wij zijn willen graag advies over;



1. Tips over de hoeveelheid per ingredient

2. Eventuele ingrediten die we kunnen toevoegen



Alles wat wordt toegevoegd moet biologisch zijn. Wij willen geen suikers, gluten, soya of andere ‚Ä≤ongezonde‚Ä≤ producten toevoegen. … Lees verder »

Hallo iedereen!



In plaats van een afstudeerstage heb ik ervoor gekozen om een eigen bedrijfje op te starten, namelijk een webshop die gespecialiseerd zal zijn in wild.

Ik ben nog in de onderzoeksfase en daarom deze enquete.

Het zou zou mij enorm helpen als u de enquete van maar 2 minuutjes zou invullen.

hieronder vind u de link:



http://www.thesistools.com/web/?id=405729



Ik zal u op de hoogte houden wanneer de webshop online gaat. Het zal een webshop worden met een uitgebreid assortiment aan wild dat in een koelverpakking naar u thuis gestuurd kan worden of dat u kan ophalen bij het dichtsbijzijnde ophaalpunt. Als u dus van wild houd bent u niet langer afhankelijk van het beperkte aanbod van de klassieke verkooppunten en het is ook nog eens goedkoper.



http://www.thesistools.com/web/?id=405729 … Lees verder »

Hallo iedereen!



In plaats van een afstudeerstage heb ik ervoor gekozen om een eigen bedrijfje op te starten, namelijk een webshop die gespecialiseerd zal zijn in wild.

Ik ben nog in de onderzoeksfase en daarom deze enquete.

Het zou zou mij enorm helpen als u de enquete van maar 2 minuutjes zou invullen.

hieronder vind u de link:



http://www.thesistools.com/web/?id=405729



Ik zal u op de hoogte houden wanneer de webshop online gaat. Het zal een webshop worden met een uitgebreid assortiment aan wild dat in een koelverpakking naar u thuis gestuurd kan worden of dat u kan ophalen bij het dichtsbijzijnde ophaalpunt. Als u dus van wild houd bent u niet langer afhankelijk van het beperkte aanbod van de klassieke verkooppunten en het is ook nog eens goedkoper.



http://www.thesistools.com/web/?id=405729 … Lees verder »

Over eten en voedsel in de kunst van de twintigste eeuw … Lees verder »

Over eten en voedsel in de kunst van de twintigste eeuw … Lees verder »

Chia zadenbehoren tot 's wereld oudste "superfood". De historie van chiazaad gaat zo ver terug als 3500 BC en werd toen vermoedelijk al gebruikt in de vorm zoals wij deze gezonde zaden kennen. De Azteken waren het eerste volk datchiazaadverbouwde en door dit volk werd dit chia zaad ook wel "Running Food" genoemd, oftewel renners voedsel. De Azteken waren heilig overtuigd van de krachten van de zaden en zij voedden hun krijgers met deze gezonde zaden zodat deze meer energie en uithoudingsvermogen kregen voor de strijd en andere lichamelijke activiteiten. Het woord "chia" is afkomstig uit de taal van het Mexicaanse Nahua volk. Het is een afleiding van het woord "Chian", wat letterlijk "vettig" betekend. Nadat Columbus Amerika had ontdekt, zijn de zaden vanwege hun gezonde werking overgewaaid richting andere delen in de wereld. … Lees verder »

Test



TEST test TEST met UBB codes. … Lees verder »

Of artikelen werkt … Lees verder »

Wat zijn kwarteleieren en waarin verschillen ze van gewone eieren? Kwarteleieren zijn mooi en geven de ontbijttafel een gezellige look. Waar kwarteleieren nu eigenlijk vandaan komen en hoe je ze kunt gebruiken lees je hieronder. … Lees verder »

Paul Hollywood weet alles over ambachtelijk bakken. Om zijn kennis te delen schrijft hij boeken en verschijnt hij vaak in de media. We kunnen nog veel van hem leren! … Lees verder »

Als je een gerecht op smaak brengt met verse kruiden, houdt je vaak wat over. Om dit weg te gooien is natuurlijk zonde. Lees hier over de verschillende opties die je hebt voor het bewaren van je verse kruiden. … Lees verder »

Kruiden die het in huis goed doen zijn onder andere basilicum, bieslook, peterselie, salie, rozemarijn en koriander. Lees hier meer over het gebruik van de kruiden die je makkelijk zelf verbouwd. … Lees verder »

Niet afhankelijk zijn van de supermarkt, maar zelf je kruiden verbouwen. Heel veel kruiden zijn gemakkelijk in de vensterbank te kweken, daarvoor maakt het niet uit of het winter of zomer is. Als je grote potten gebruikt met genoeg aarde en een huis wat een beetje warm is, geven je kruiden een goede oogst. Een zakje zaad, bloempot met ruim aarde en een beetje tijd en liefde is alles wat je nodig hebt. … Lees verder »

Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Op de speciale wokjekoelkastleeg pagina zie je hoe je eenvoudig je koelkast leeg kan wokken. Geef op wat je nog hebt liggen en zoek daar recepten bij. Wokken doe je met Go-Tan!… Doe mee »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies