Restaurant Oud Sluis, Sluis

De absolute top van culinair Nederland vind je in Oud Sluis. Hier wordt niet zomaar gekookt, maar culinair entertaint. De koks spelen met uiteenlopende texturen, gevarieerde temperaturen en verrassende presentaties. Volgens Sergio Herman zal de evolutie van de keuken nooit stoppen. Elke dag opnieuw is Oud Sluis bezig met het verder perfectioneren van wat zij de dag daarvoor realiseerde.

Benjamin de Buck is door Gault Millau in 2009 uitgeroepen als Talentvol sommelier van het jaar.

Sergio Herman is door Gault Millau in 2009 uitgeroepen als Beste Chef van 2009.

Reacties (7)
Waar ben ik nu?

Bekijk route

Foto's uploaden

Leuk restaurant? Deel het
Recensies over Restaurant Oud Sluis, Sluis

Topkwaliteit in Zeeuwsch Vlaanderen 24 juli 1999: Al weken hadden we naar dit weekend Zeeland uitgekeken, ook al omdat we bij Oud Sluis… … Lees verder »

tongen kort en bondig.Gewoon bezoeken,bestel het tonggrecht en je komt zeker terug.Heel fijne keuken,eerlijk gezegd.Vooraf reserveren is aangeraden.W… … Lees verder »

Zeer spannend eten Ik had al eens in een restaurant gegeten voor we hier in Oud Sluis terecht kwamen , maar wat we daar zagen en aten was… … Lees verder »

Sluis (laatst 1/5/2003): een zeer bijzondere keuken in Zeeuws-Vlaanderen voor met name Belgen (twee Michelinsterren) [17/20] … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies