Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Hoe bak ik vlees bruin voor het stoven?

Ik gebruik roomboter, vuur hoog, maar er komt iedere keer zoveel vocht vrij dat het mij niet lukt om het vlees bruin te braden voordat ik het ga stoven. Vandaag recept limburgs zuurvlees gevolgd en zelfs vocht afgegoten. Hoe kan ik dit anders doen of maakt het voor het eind resultaat niet uit?

Reacties (11)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Top