Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Hoe krijg ik crème catalana dik?

Ik heb laatst crème catalana gemaakt. Deze moest 2uur in de koelkast opstijven, maar hij was na 2uur nog steeds dun. Ik heb hem langer in de koelkast laten staan, maar dit heeft ook niet geholpen. Kan iemand mij hiermee helpen? Bedankt alvast!

Reacties (2)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties

Ontvang een jaarabonnement Smult en het kookboek Dagelijkse Kost 2 van de bekende Belgische TV-kok Jeroen Meus van € 44,79 voor € 32,95… Lees verder »

Top