Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

hoeveel tijd tel je op bij een grotere bakvorm

Hoi ,ik bak vaak een appeltaart van 20 of 24 cm. deze lukken altijd,nu heb ik een bakvorm van 28 cm en deze mislukt altijd. De appels blijven hard en de bodem is papperig , moet ik de temperatuur veranderen of tijd er bij optellen ,gaarne advies

Reacties (2)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Top