Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

waarom rijsts mijn glutenvrije pizza deeg niet

Ik heb diverse glutenvrije recepten voor pizzabodems geprobeerd, maar steeds rijst het deeg niet en wordt de bodem een kleffe hap. Heeft iemand het perfecte recept of weet iemand hoe het zou kunnen komen? Ik laat het deeg lang genoeg rijzen voor ik er beleg op doe.

Reacties (3)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties

Ontvang een jaarabonnement Smult en het kookboek Dagelijkse Kost 2 van de bekende Belgische TV-kok Jeroen Meus van € 44,79 voor € 32,95… Lees verder »

Top